ساکنین شهرهای بزرگ در طول روز آنقدر آدم اشنا می بینند که اجداد اولیه ما در طول یک سال هم نمی دیدند. با این وجود آمارها نشان می دهد یک سوم میانسالان و مسن ها، با تنهایی دست به گریبان هستند.
اجداد اولیه ما، شانس تنها بودن عملا نصیب شان نمی شد. آنها چنان مقهور طبیعت بودند که نمی توانستند تنها زندگی کنند. وابستگی به قبیله حرف اول را می زد. تعدد شغل و سلیقه و تجربه ایی در کار نبود … به ندرت یک فرد در قبیله بود که بخواهد با بقیه فرق داشته باشد یا حتی بخواهد تنها باشد.
وقتی روش زندگی از قبیله و خانواده به زندگی بر محور منافع شخصی و فردی تغییر جهت پیدا کرد ماجرای تنهایی بشر نیز گسترده تر شد. از این به بعد همه می خواهند با دیگری فرق داشته باشند تا دیده شوند. تلاش برای متفاوت بودن خیلی از افراد نسل جوان کنونی را عملا به تنهایی سوق داد.
خانواده های تک فرزند نیز در طی ۵۰ سال گذشته مدام در همه جای جهان افزایش یافت و به همان نسبت نسل هایی از افراد درست شد که به تنهایی عادت کرده اند و حتی برایشان، امن و خوشایند است.
این روزها، خیلی از افراد به خاطر داشتن شبکه های اجتماعی، بی نیازتر از همیشه در درون خانه های شان می مانند و اوقات شان را با دوستان، از راه دور، می گذرانند.
این روزها آدمها برای امنیت شان، غذا پختن شان و نظافت و نگهداری آپارتمان شان، بهداشت و سلامت شان احتیاج به شریک زندگی یا اعضای خانواده و قبیله ندارند. آدمها حتی برای ایجاد فرزند و سکس نیز ضروتی به ازدواج ندارند. این اواخر حتی می توانند اسپرم یا تخمک مورد نیاز شان را بخرند
خیلی ها، همه این اتفاقات را مثبت ارزیابی می کنند و خوشحال هستند که فرصت توجه و تربیت به انها بیشتر شده است. نیاز به از خودگذشتگی و پذیرش زندگی متاهلی و فرزندآوری ندارند. سال های بیشتری در مدارس می مانند و به خواسته ها و خشنودی شخصی خود میدان می دهند. گروه زیادی نیز کم کم و به ناگزیر تنها می شوند و بین پذیرفتن تنهایی و تلاش برای اجتماعی بودن را در نوسان ستند.
محیط زندگی جدید، با تنها شدن بشر راحت تر است اما مشکل بشر معاصر این است که وضعیت جسمی و روحی اش برای تنهایی ساخته نشده است. برای همین است که افسردگی تا تشویش در بین بشر افزایش یافته است و …
“روانکاوی و مشاوره غیرحضوری با متد قفل گشایی ناخوداگاه و درمان کوتاه مدت”
بسیاری از هم وطنان مقیم خارج از کشور دسترسی راحت به درمانگر مجرب فارسی زبان ندارند،اگر در شرایطی هستید که تمایل به مشاوره تخصصی با یک درمانگر فارسی زبان دارید،می توانید از طریق شماره واتس آپ زیر جهت رزرو وقت مشاوره با روانکاو بیات اقدام کنید.
⭕اگر در روابط خودتان با جنس موافق یا جنس مقابلتان تنش هایی را حس می کنید یا روابط پر تنش در محیط کاری دارید و در رابطه با خانواده دچار اصطکاک هستید”روان درمانی” فردی با یک درمانگر مجرب می تواند تجربه و نتیجه رضایت بخشی را برای شما رقم بزند.
شماره تماس جهت دریافت نوبت مشاوره فردی با روانکاو بیات:
۰۲۱_۶۶۹۴۵۴۲۸
۰۹۳۸۷۳۳۱۰۴۷